Oldal kiválasztása

Távfelügyelet Online segítség távolról

Szerződött ügyfeleink számára távoli hozzáférésen keresztül online segítséget nyújtunk.

Üzemeltetés Megkönnyítjük mindennapjait

Szerződött ügyfeleink válláról levesszük a mindennapos informatikai üzemeltetés terhét úgy, hogy rendszergazdákat biztosítunk számukra.

Hálózatok Tervezés és kivitelezés

Folyamatos konzultációk során a helyi sajátosságokat, igényeket figyelembe véve megtervezzük és kivitelezzük ügyfeleink informatikai hálózatát.

Hosting Tárhely - Szerver szolgáltatás

Ügyfeleink számára lehetőséget biztosítunk honlapjaik elhelyezésére, e-mail szolgáltatás igénybevételére, szervereik elhelyezésére.

Gyakran Ismételt Kérdések

Tönkrement a winchesterem (HDD). Összeomlott, nem indul a windows. Furcsán kerreg a winchester. Van-e mód arra, hogy az adataimat lementsem róla.

Speciális eszközökkel ezek az adatok egy része még megmenthető, visszahozható. Azonnal kapcsolja ki a számítógépet, ne kapcsolja be többet, mert ilyenkor romlanak az adatok visszamentésének esélyei. Ne kísérletezzen. Fogja a gépét és azonnal forduljon cégünkhöz.

Nem tudok nyomtatni, hiába klikkelek a nyomtatás ikonra, nem történik semmi.

Kifogyott a papír a nyomtatóból, nincs bekapcsolva a nyomtató.

A gépembe nem tudok bejelentkezni, pedig biztosan jó a felhasználó nevem, és a jelszavam.

Nézze meg, hogy a caps lock nincs e véletlenül bekapcsolva, illetve ha szám van a jelszóban a num lock be van e kapcsolva.

A mátrix nyomtató reggel még hiba nélkül működött, de most a lap közepénél elakadt a nyomtatás, és csak a hiba jelzés villog.

Nagyon koszos a nyomtató mechanikája, és az optikai érintkezők egyikébe papír darabka került. Megoldása a nyomtató tisztítása. Vagy a mechanika egyes elemei sérültek, fogaskerék fogtörtés, továbbító tengely kuplung hiba, a festékszalag kazetta beszorult, és ez blokkolja az egész mechanikát.

A lézer nyomtató reggel még tökéletesen nyomtatott, de most csak halványan, csíkozva nyomtat.

Kifogyóban a toner, A nyomtató egyes elemei sérültek, szelén henger, lehúzó kés, festékégető hiba. Szervízes javítást igényel.

A hagymányos monitorom régebben nagyon szép képet adott, de mióta xy valamit javított a gépemen, a kép vibrál, és a szemem megfájdul a monitor nézésétől.

A szerelő a munka után nem állította be a megfelelő felbontást, színmélységet, képernyő frissítési frekvenciát. A monitor elöregedett, vagy hibás. Esetleg videókártya hiba, videókábel gond.

Távfelügyelet

Távoli segítség üzleti partnereinknek.

Üzemeltetés

Üzemeltetési szolgáltatás kis, közép és nagyvállalatok számára.

Hálózatok

Hálózatok tervezése,
kivitelezése, üzemeltetése.

Hosting

Szerverek üzemeltetése, menedzselése felsőfokon.

© 2010-2022 Netfabrik Kft. - 1132 Budapest, Victor Hugo utca 11. - Telefonszám: +36-20 265-40-47 - E-mail: iroda@netfabrik.hu