Oldal kiválasztása

Távfelügyelet Online segítség távolról

Szerződött ügyfeleink számára távoli hozzáférésen keresztül online segítséget nyújtunk.

Üzemeltetés Megkönnyítjük mindennapjait

Szerződött ügyfeleink válláról levesszük a mindennapos informatikai üzemeltetés terhét úgy, hogy rendszergazdákat biztosítunk számukra.

Hálózatok Tervezés és kivitelezés

Folyamatos konzultációk során a helyi sajátosságokat, igényeket figyelembe véve megtervezzük és kivitelezzük ügyfeleink informatikai hálózatát.

Hosting Tárhely - Szerver szolgáltatás

Ügyfeleink számára lehetőséget biztosítunk honlapjaik elhelyezésére, e-mail szolgáltatás igénybevételére, szervereik elhelyezésére.

Céginformáció

1990-es években a Netfabrik vezetői informatikai társaságot alapítottak felismerve, hogy egyre nagyobb igény van rendszergazdai szolgáltatásra, mivel igen kevés azon szakemberek száma, akik megbirkóznak e szerteágazó feladatokkal.

Úgy gondoljuk, hogy a mai piaci versenyben egy működő és fejlődő vállalkozásnak szüksége van informatikai háttérre, azonban a kis- és középvállalkozások nem biztos, hogy állandó költségként terhelve költségvetésüket, informatikus kollegát tudnak alkalmazni főállásban.

Valljuk be sok esetben erre nincs is szükség, hiszen egy nagy volumenű feladat például a cég hálózatának kiépítése, a szerverek felállítása után napi rutinfeladatok következnek. Egy tapasztalt informatikusnak ez nem kihívás, másrészt a tapasztalt informatikus sok pénzbe kerül, míg egy kevésbé kvalifikált informatikus magát a rendszert nem tudja kiépíteni, rendszerszemléletben és profitorientáltan nem gondolkodik, számára a napi rutinfeladatok elég kihívást jelentenek.

Társaságunk ezekre kínál megoldást, Ügyfelei számára. Kérjük tekintse meg referenciánkat és tevékenységi körünket, keressen fel minket.

Távfelügyelet

Távoli segítség üzleti partnereinknek.

Üzemeltetés

Üzemeltetési szolgáltatás kis, közép és nagyvállalatok számára.

Hálózatok

Hálózatok tervezése,
kivitelezése, üzemeltetése.

Hosting

Szerverek üzemeltetése, menedzselése felsőfokon.

© 2010-2022 Netfabrik Kft. - 1132 Budapest, Victor Hugo utca 11. - Telefonszám: +36-20 265-40-47 - E-mail: iroda@netfabrik.hu