Gyakran Ismételt Kérdések

Tönkrement a winchesterem (HDD). Összeomlott, nem indul a windows. Furcsán kerreg a winchester. Van-e mód arra, hogy az adataimat lementsem róla.

Speciális eszközökkel ezek az adatok egy része még megmenthető, visszahozható. Azonnal kapcsolja ki a számítógépet, ne kapcsolja be többet, mert ilyenkor romlanak az adatok visszamentésének esélyei. Ne kísérletezzen. Fogja a gépét és azonnal forduljon cégünkhöz.
Nem tudok nyomtatni, hiába klikkelek a nyomtatás ikonra, nem történik semmi.

Kifogyott a papír a nyomtatóból, nincs bekapcsolva  a nyomtató.
A gépembe nem tudok bejelentkezni, pedig biztosan jó a felhasználó nevem, és a jelszavam.

Nézze meg, hogy a caps lock nincs e véletlenül bekapcsolva, illetve ha szám van a jelszóban a num lock be van e kapcsolva.
A mátrix nyomtató reggel még hiba nélkül működött, de most a lap közepénél elakadt a nyomtatás, és csak a hiba jelzés villog.

Nagyon koszos a nyomtató mechanikája, és az optikai érintkezők egyikébe papír darabka került. Megoldása a nyomtató tisztítása. Vagy a mechanika egyes elemei sérültek, fogaskerék fogtörtés, továbbító tengely kuplung hiba, a festékszalag kazetta beszorult, és ez blokkolja az egész mechanikát.
A lézer nyomtató reggel még tökéletesen nyomtatott, de most csak halványan, csíkozva nyomtat.

Kifogyóban a toner, A nyomtató egyes elemei sérültek, szelén henger, lehúzó kés, festékégető hiba. Szervízes javítást igényel.
A hagymányos monitorom régebben nagyon szép képet adott, de mióta xy valamit javított a gépemen, a kép vibrál, és a szemem megfájdul a monitor nézésétől.

A szerelő a munka után nem állította be a megfelelő felbontást, színmélységet, képernyő frissítési frekvenciát. A monitor elöregedett, vagy hibás. Esetleg videókártya hiba, videókábel gond.

Szolgáltatásaink:

Hálózatfelügyelet Telefonos online segítség
Rendszerfelügyelet Hálózatok kialakítása
Rendszeres vírusmentesítés Garanciális eszközök ügyintézése
Karbantartás Ingyenes szaktanácsadás
Szerverek üzemeltetése Virtualizáció, Szerverbérlet

 Archíválási Rendszer

 Ingyenes Terminálszerver
      megoldások
 Magas Rendelkezésre Állás 
      Technológia (HA)
 SPAM-Vírus szűrés
 Kimenő levelezés hitelesítés 
      (SMTP Auth)
 Rendszerek bérlése 
      (Mail, Fájl, Microsoft)
Gyakran Ismételt Kérdések - Netfabrik.hu