Céginfó

1990-es években e cég vezetői számítástechnikai társaságot alapítottak, felismerve, hogy egyre nagyobb igény van erre a tevékenységre és igen kevés azon szakemberek köre, akik megbírkoznak e szerteágazó feladatokkal.
A Netfabrik Consulting vállalkozáscsoport 2010-ben alakult. A kezdetekben 2 ambiciózus ember rendszergazdai feladatokat ellátó vállalkozásként indult, ma a vezetőkön kívül több kollegával, szervizautókkal, hardver és szoftverkereskedelemmel, internet-kávézóval , webáruházzal kibővült vállalkozássá fejlődött. Jövőbeni terveink között kiskereskedelmi üzlet beindítása, illetve számítástechnikai oktatás szerepel.
 
Úgy gondoljuk, hogy a mai piaci versenyben egy működő és fejlődő vállalkozásnak szüksége van számítástechnikai háttére, azonban a kis- és középvállalkozások nem biztos, hogy állandó költségként terhelve költségvetésüket informatikus kollegát tudnak alkalmazni főállásban. Valljuk be sok esetben erre nincs is szükség, hiszen egy nagy volumenü feladat pl. a cég hálózatának kiépítése, a telefonközpont felállítása után napi rutinfeladatok következnek. Egy jó informatikusnak ez nem kihívás, másrészt a jó informatikus sok pénzbe kerül, míg egy kevésbé kvalifikált informatikus magát a rendszert nem tudja kiépíteni, rendszerszemléletben és profitorientáltan nem gondolkodik, számára a napi rutinfeladatok elég kihívást jelentenek.
 
Társaságunk erre kínál megoldást Ügyfelei számára. Kérjük tekintse meg referenciánkat és tevékenységi körünket és keressen fel minket. Amennyiben szükségesnek találja referencialevelet küldünk Önöknek.
Céginfó - Netfabrik.hu